marți, 17 septembrie 2019

Câinele meu este foarte slab sau supraponderal, cu ce produs Husse ar trebui să îl hrănesc?

Câinele meu este foarte slab, cu ce produs Husse ar trebui să îl hrănesc?

Scăderea în greutate este un semn că există un echilibru negativ de energie, ceea ce însemnă că este consumată mai multă energie decât este furnizată din hrană. Pentru a permite câinilor să ia în greutate și să ajungă la greutatea optimă, ar trebui furnizată mai multă energie din hrană. Acest lucru se poate realiza printr-o cantitate mai mare de hrană. Dieta preferabilă este aceea bazată pe un nivel ridicat de energie. Din gama de produse Husse, Optimal Energi este produsul ideal, cu cel mai mare conținut de energie (22% grăsimi).


Câinele meu este supraponderal, cum îl pot face să slăbească?

Când câinele este supraponderal, acest lucru înseamnă că a fost hrănit cu mai multă energie decât a avut nevoie. Pentru a face câinele să slăbească, ar trebui să i se dea mai puțină energie în hrană. Cantitatea de hrană ar trebui scăzută, precum și dieta schimbată pentru a se baza pe un tip de hrană cu energie scăzută. Din gama de produse Husse, Husse Light are cel mai scăzut conținut de energie, deoarece are și cel mai scăzut conținut de grăsimi (9%). Husse Light conține mai multe fibre, care simulează senzația de sațietate și scad pofta de mâncare a câinelui. Pentru a face câinele să slăbească, hrana ar trebui redusa la 60% din cerințele pentru greutatea să optimă.

De exemplu: o femelă din rasa Labrador cântărește 40 de kg. Greutatea ei optimă este 32 de kg. Se explică în ghidul de nutriție că necesarul de hrană = greutatea în kg înmulțită cu 10-12 g, ceea ce înseamnă că un câine de 40 de kg necesita în mod normal 400-800 g. 
Cantitatea de hrană pentru scăderea în greutate este mult mai mică: Greutate optimă: 32 kg x 10-12 g = 320 – 384 g În timpul scaăderii în greutate, 60% din această cantitate trebuie oferită: 192 – 230 g!
Light

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

🐕❓Anotimpul rece influențează modul în care ar trebui să îmi hrănesc câinele!?

  Anotimpul rece influențează modul în care ar trebui să îmi hrănesc câinele!? Trebuie să știți că, în timpul iernii, câinii vor consuma mai...