marți, 19 noiembrie 2019

Hrana recomandată în cazul problemelor digestive la Câini? Hrănirea câinilor care suferă de diaree?

|
Hrănirea câinilor care suferă de diaree? 

Indiferent de cauzele acestei probleme digestive, primul pas în cazul diareei este să nu hrăniți câinele 24 de ore. Mâncarea nedigerată va irita pereții intestinului și va încetini recuperarea. În perioada de recuperare asigurați-vă că are suficientă apă. Diarea poate duce rapid la deshidratare.
În cazul în care se simte mai bine după o zi, poate fi hrănit cu cantități mici de hrană ușor digerabilă (Husse Lamb & Rice, Husse Lax & Rice). Pentru început dați-i porții mici la fiecare patru ore. Începeți să hrăniți câinele cu 1/3 din cantitatea sa normală pentru prima zi. Următoarea zi, 2/3 din cantitatea normală de hrană poate fi dată. Numai după trei zile începeți să îi dați din nou cantitatea normală de hrană. Dacă diarea persista două zile, apelați la veterinar.

| Ce tip de hrană se recomandă în cazul problemelor digestive? De ce?

În cazul diareei, un tip de hrană super premium, ușor digerabilă ar trebui dată câinelui. Din moment ce orezul este cea mai digerabilă cereală, Husse Digest Sensitive (miel si orez) sau Husse Ocean Care Sensitive (somon siorez) sunt perfecte pentru tratamentul afecțiunilor digestive. Aceste produse Husse sunt mai bune decât alte produse asemănătoare pentru că nu conțin alte cereale în afară de orez. Acest lucru garantează că produsul este ușor digerabil. În plus, Husse Digest Sensitive (miel si orez) sau Husse Ocean Care Sensitive (somon siorez) nu conțin gluten. Câinii cu intoleranță sau alergie la gluten vor răspunde foarte bine la aceste diete.

husse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

🐕❓Anotimpul rece influențează modul în care ar trebui să îmi hrănesc câinele!?

  Anotimpul rece influențează modul în care ar trebui să îmi hrănesc câinele!? Trebuie să știți că, în timpul iernii, câinii vor consuma mai...